onsdag 2 maj 2012

Välkommen till tomrummet

Sidan du surfat in på är Tomrummet, Neapolitan Sounds studio och även namnet på studiobloggen. Neapolitan Sounds är ett Göteborgsbaserat musikproduktionsbolag som är bra på cinematisk musik med hantverkskänsla -både i det lilla och stora formatet. Det mesta av arbetet sker i studio tomrummet. Utöver det används studion till mycket annat också. Här kan du spela in trummor till ditt album i ett avvägt ljuddämpat trum/liverum och ha det angränsande 100 m2 stora slamriga rummet till förstärkar-ambience, eller varför inte få till en postrockstämning i den närliggande kyrksalen som kan bokas för en session?

Tillbaks till bloggen. För att göra det enkelt så finns det tre underavdelningar: "blogg/nyheter", "Media" med lite ljud- och bildklipp på sånt som vi varit delaktiga i, samt "techlist" med de prylar som elektriska impulser samt ettor och nollor färdas in och ut genom. Förutom de mest logiska slutsatserna man kan dra av innehållet i fliken "blogg/nyheter" (det är ju trots allt en studioblogg), dyker det säkert upp en hel del annat som rör musik och lite allt möjligt omkring den.
Vi som är involverade i Neapolitan Sounds är Markus och Joel, men jag (Markus) är den som är mest ansvarig för studioverksamheten och kommer därför vara den som hörs på bloggen.

/Markus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar